Stel een vraag

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie, partners, familieleden, hulpverleners en/of andere belangstellenden. Iedereen met een vraag over dementie is welkom. In het Alzheimer Café kunt u in een ongedwongen en prettige sfeer leren van elkaars ervaringen en luisteren naar gastsprekers die uitleg geven over verschillende aspecten van de ziekte.

U hoeft zich niet aan te melden of in te schrijven voor het Alzheimer Café. U bent altijd welkom en de toegang is gratis. Het Alzheimer Café is iedere tweede dinsdag van de maand geopend 19.30-21.00 uur in de Blanckenborgh in Blijham. U kunt binnenlopen vanaf 19.00 uur.

Wilt u meer informatie over het programma? Alle thema´s voor het komende jaar kunt u hier vinden. Kijk ook eens op de website van Alzheimer Groningen. Wilt u meer informatie over jonge mensen met dementie? Dan kunt u hier kijken.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trijnie de Roo, tel (0597) 675 795 of mailen naar t.deroo@welzijnbellingwedde.nl.