Stel een vraag

Jongerencentrum

Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Elkaar te ontmoeten en gezellig te poolen, te chillen, te kletsen  of lekker op de bank te hangen of wil je graag nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten? Kom dan eens langs in Jongerencentrum ‘t Spoor. Hier zijn altijd twee jongerenwerkers aanwezig. 

De jongerenwerkers kunnen je ook helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor je zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. De jongerenwerkers kunnen je evt. doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar het jeugdmaatschappelijk werk.

Vanuit het jongerenwerk worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals sportclinics, kookworkshops en themafeesten. Hier hebben we ook jullie hulp bij nodig. Wij vinden het  leuk om jullie ideeën te horen en samen uit te voeren!

Contact

Voor alle informatie over het jongerencentrum, klik hier voor de website of neem eens een kijkje op de Facebookpagina van ’t Spoor. Bellen en/of mailen kan ook: (0597) 416 159 of jongerenwerk@sociaalwerkoldambt.nl.