Stel een vraag

Nieuws

Pagina 1  2  3  4 

Dag van de Minima 30 oktober 2019

Ben jij een Oldambtster met een minimuminkomen? Zorg dan dat je de Dag van de Minima niet mist! Na je bezoek aan deze dag… Weet je hoe je met een klein budget gezonde producten kunt kopen en een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten; Weet je welke mogelijkheden en potjes er......(lees meer)

Gratis cursussen voor vrijwilligers en meer..

Klik hier voor de nieuwsbrief van Vitaal Vrijwilligerswerk. Hier vindt u onder andere het programma van de gratis cursussen voor vrijwilligers.  ...(lees meer)

Week van de jonge mantelzorger

Jonge Helden & de Week van de jonge mantelzorgers   In de week van 3 tot 9 juni 2019 is het landelijk de week van de jonge mantelzorgers en worden jonge mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. Het doel van deze week is om extra aandacht en ondersteuning te creëren......(lees meer)

Fietsclinics voor 65-plussers

De fiets is onmisbaar voor veel Groningers. Om veilig te blijven fietsen organiseert de fietsersbond in de hele provincie Groningen gratis fietsclinics voor 65-plussers. Tijdens de aansprekende en interactieve fietsclinics geven we tips en handvatten over het gebruik van de fiets en de e-bike.......(lees meer)

Wil jij vrijwilliger worden in het Oldambt?

Breng jij ook kleur aan in ’t Oldambt? Een keer per maand als maatje met iemand met een verstandelijke beperking een leuk uitje maken, wekelijks Jeu de Boules organiseren in een verzorgingstehuis, skateboardactiviteiten organiseren voor jongeren, knutselen met kinderen, besturen van......(lees meer)

Gratis training "Meer vrijwilligers in korte tijd"

Sociaal Werk Oldambt gaat vanaf maandag 18 maart de gratis training “Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd” aanbieden. Deze training wordt gegeven door Sterk Vrijwilligerswerk en richt zicht op alle maatschappelijke organisaties uit de gemeente Oldambt die op zoek zijn naar nieuwe......(lees meer)

Vrijwilligersfeest Oldambt 2018

21 november was het Vrijwilligersfeest Oldambt. Ruim 400 vrijwilligers waren naar In Den Stallen gekomen voor een gezellige avond. Tijdens de avond was er vertier voor jong en oud verzorgd door; de Rio's, Evert Baptist, Shantykoor Maritiem, DJ Quinto Music & Light Productions en Gameshop......(lees meer)

Vrijwilligersfeest Oldambt 2018

De gemeente Oldambt wil haar vrijwilligers een feestavond aanbieden waar alle vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje gezet worden. Deze feestelijke avond zal plaatsvinden op de nieuwe locatie, In Den Stallen. U bent zelf ook betrokken bij dit mooie feest en we willen u dan ook via......(lees meer)

Nieuwsberichten De Oldambtster september

In de streekkrant 'De Oldambtster' worden ook activiteiten en nieuws over Sociaal Werk Oldambt geplaatst. Hieronder vindt u een overzicht van de pagina's die in september 2018 in De Oldambtster zijn verschenen. Pagina 1 Pagina 2 ...(lees meer)

Word psychisch fitter

In samenwerking met de Preventiemedewerker van Lentis CIP/ Preventie & WMO bieden we de cursus `Word Psychisch fitter` aan. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus op 4 oktober. Klik hier voor de flyer.  ...(lees meer)

Pagina 1  2  3  4