Stel een vraag

Grip en Glans

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en eruit halen wat erin zit!

De groepscursus GRIP & GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de ‘glansschijf’ krijgt u inzicht in elementen die uw geluksgevoel beïnvloeden. Wij geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg!

De cursus is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur plus een terugkombijeenkomst na ongeveer 3 maanden.

Bij de eerste bijeenkomst ontvangt u een werkmap. Als tegemoetkoming voor onkosten wordt een bijdrage van € 35,- gevraagd.

Aanmelden kan bij Myrthe van der Ploeg, via (0597) 421833

De cursus kost u een beetje tijd maar kan enorm veel opleveren. Naast een flinke dosis plezier ervaren de meeste deelnemers dat zij langdurig positiever gestemd en  daadkrachtiger zijn en meer grip hebben op het leven. Ook ervaren veel deelnemers voldoening uit het leren relativeren en meedenken en bijdragen aan de glans van anderen.

Voor uitgebreidere informatie kunt u kijken op de website www.gripenglans.nl