01 juli 2021 - 13:00 tot 16:00

Repair Café

Info:

Heeft u bijvoorbeeld een kapot koffiezetapparaat, een stofzuiger die het niet meer doet, een stoel met een kapotte poot, een lamp die niet meer brandt of een naaimachine die niet meer stikt? Maak een afspraak en kom langs bij het Repair Café!

Bij het Repair Café staan vrijwilligers voor u klaar die samen met u kijken hoe het apparaat, de lamp of de stoel gemaakt kan worden. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden. Bij gebruik van vervangende of nieuwe onderdelen wordt een vergoeding gevraagd.

Soms kunnen apparaten of andere gebruiksvoorwerpen niet meer gerepareerd worden. Het Repair Café neemt geen apparaten e.d. in. U neemt uw meegebrachte spullen, gerepareerd of niet-gerepareerd, zelf weer mee naar huis.

Voorlopig is het Repair Café elke eerste donderdagmiddag van de maand open van 13.00 uur tot 16.00 uur:  1 juli, 5 augustus en 2 september.

In verband met de huidige Coronamaatregelen is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van de Boschpoort. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op (0597) 421 833 tijdens kantooruren. Maakt u liever een afspraak via de mail? Stuur dan een mailtje naar info@sociaalwerkoldambt.nl

 

Ook beschikbaar op:

Locatie: Het Boschplein 2, Winschoten

Het Boschplein 2
9671 GB, Winschoten