Terug naar Nieuws

Grip & Glans cursus

Gepubliceerd op:

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit!

De groepscursus GRIP & GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de ‘glansschijf’ krijgt u inzicht in de elementen die uw geluksgevoel beïnvloeden. We geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. Niets moet, maar waarom zou u zich niet laten inspireren?

 

De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen met levenservaring en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur. Uiteraard met een koffie- en theepauze. Na ongeveer 3 maanden is er een terugkombijeenkomst.

De groep bestaat doorgaans uit 6 tot 10 deelnemers. U ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkmap. Als tegemoetkoming voor onkosten wordt € 35,- gevraagd.

Voorafgaand aan de cursus heeft u een kennismakingsgesprek met één van de docenten, zodat u eventuele vragen kunt stellen.

De data van de eerstvolgende cursus zijn: 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober, 26 oktober en 2 november. De lestijden zijn van 9.30 – 12.00 uur.

 

De cursus wordt gegeven in De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.

Meer informatie of aanmelden:

GRIP & GLANS-docenten

Annie Alberts en Myrthe van der Ploeg

(0597) 421 833

a.alberts@sociaalwerkoldambt.nl

m.vanderploeg@sociaalwerkoldambt.nl

02-06-2023

Impacter gestart in 't Oldambt

Sociaal Werk Oldambt is gestart met het project Impacter. Bij Impacter zetten jongeren tussen de 12 en 27 jaar zich vrijwillig in voor een ander, ontdekken ze hun talenten, ontmoeten ze nieuwe mensen en maken onze samenleving sterker. Impacter is een project uit het Actie-programma Maatschappelijke …
Lees meer