Terug naar Nieuws

Nomineer jouw vrijwilliger(organisatie) voor ‘de duim’.

Gepubliceerd op: 

Nomineer jouw vrijwilliger(organisatie) voor ‘de duim’.

Niemand is perfect en voor bijna iedereen is het mogelijk om een talent in te zetten. Ook als vrijwilliger.

Dat beide dingen waar zijn bewees één van de bewoners van Het Anker in Midwolda door deze leuke film voor ons te maken. Met deze film willen we laten zien dat ieder op zijn of haar eigen manier kan bijdragen aan een mooi leefbaar Oldambt. Ieder met zijn of haar eigen
stukje. In de film zien jullie o.a. vrijwilligers en medewerkers van CHOG. Een organisatie
die hier concreet handen en voeten aan geeft door mensen die dit nodig hebben weer een stukje op weg te helpen.
We waren op bezoek in hun prachtige dagbestedingswinkel CHOG "Eigenhandig" om te kijken wat ze daar nu precies doen. Maar ook zodat we de door hun ter beschikking gestelde prijs ‘de duim’ in ontvangst konden nemen.

Woensdag 20 november zal voor de 9e keer het vrijwilligersfeest gehouden worden in ‘t Oldambt. Dit jaar wordt voor het eerst ‘de duim’ uitgereikt aan de vrijwilliger (organisatie) van het jaar.

We willen alle Oldambtsters oproepen vooral niet bescheiden te zijn en ook je eigen vrijwilligersorganisatie en vrijwilligers te nomineren. Dit kunnen vrijwilligers uit verenigingen, kerken, scholen, sportverenigingen etc. zijn.
Nomineren kan tot 15 oktober, daarna gaat de jury zich buigen over de inzendingen.

Dus Oldambt laat van je horen, wie krijgt van jou de duim?!

 

Nomineren kan hier!

18-10-2019

Koffers vol herinneringen

De bezoekgroep Midwolda/Oostwold organiseerde samen met Sociaal Werk Oldambt weer een gezellige middag in de Goldhoornhof te Oostwold.Harry van der Klei nam koffers vol herinneringen mee. Met schoolboekjes, foto’s, gebruiksvoorwerpen en veel verhalen laat hij ook u verhalen vertellen. Iedereen hee…
Lees meer