Terug naar Nieuws

Onthulling StreetArtprullenbakken

Gepubliceerd op:

Vrijdagochtend 29 januari heeft wethouder Bard Boon 3 StreetArtprullenbakken onthuld in de Johan Modastraat in Winschoten. De regen mocht de pret van dit moment niet drukken, super trots stonden de makers bij hun prullenbak.

Dankzij de buitendienst van de gemeente Oldambt kregen we 3 prullenbakken waar jongeren zich op konden uitleven. Kevin, Fleur, Hans en Merijn hebben hun creativiteit de afgelopen weken de vrije loop laten gaan in jongerencentrum ‘t Spoor.

De prullenbakken staan in de straat bij het gemeentehuis, ze zijn zeker de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken!

Denk jij nou... dat wil ik ook?!
Stuur ons even een berichtje naar het jongerencentrum of de jongerenwerkers, via deze link vind je ze!

Wij, de jongerenwerkers, zijn namelijk wel in voor een uitbreiding naar de rest van het Oldambt! 

Foto's

Bekijk ook

09-02-2021

Burgemeester en wethouder op bezoek bij jongerencentrum 't Spoor

Zaterdagmiddag 6 februari waren burgemeester Cora Yfke Sikkema en wethouder Jurrie Nieboer te gast in het jongerencentrum in Winschoten. 
Lees meer
 
26-01-2021

Diverse vacatures bij de OpStapBus

De Stichting Op-StapBus is een vrijwilligersorganisatie en heeft als missie het bevorderen van de mobiliteit van ouderen om sociaal contact te bevorderen en deel te kunnen blijven nemen aan het maatschappelijk leven. Zij doen dit met 55 vrijwilligers.  Wegens uitbreiding van de activiteiten zi…
Lees meer
 
26-01-2021

Overhandiging wijkvisie Bomenbuurt

Afgelopen maandag heeft een kleine vertegenwoordiging van Wijkplatform Bomenbuurt in Speeltuin Sint Vitusholt haar wijkvisie aan wethouder Bard Boon aangeboden. De wijkvisie is een bundeling van ideeën en wensen van de buurtbewoners. De visie is binnenkort te lezen op de website van de G…
Lees meer