Terug naar Nieuws

Onthulling StreetArtprullenbakken

Gepubliceerd op:

Vrijdagochtend 29 januari heeft wethouder Bard Boon 3 StreetArtprullenbakken onthuld in de Johan Modastraat in Winschoten. De regen mocht de pret van dit moment niet drukken, super trots stonden de makers bij hun prullenbak.

Dankzij de buitendienst van de gemeente Oldambt kregen we 3 prullenbakken waar jongeren zich op konden uitleven. Kevin, Fleur, Hans en Merijn hebben hun creativiteit de afgelopen weken de vrije loop laten gaan in jongerencentrum ‘t Spoor.

De prullenbakken staan in de straat bij het gemeentehuis, ze zijn zeker de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken!

Denk jij nou... dat wil ik ook?!
Stuur ons even een berichtje naar het jongerencentrum of de jongerenwerkers, via deze link vind je ze!

Wij, de jongerenwerkers, zijn namelijk wel in voor een uitbreiding naar de rest van het Oldambt! 

Foto's

Bekijk ook

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer
 
04-03-2024

Mantelzorg Ontmoetingsavond

 Oosterlengte en Sociaal Werk Oldambt organiseren samen iedere eerste dinsdag van de maand een Mantelzorg Ontmoetingsavond.
Lees meer