Terug naar Nieuws

Programma Vrijwilligersfeestavond op 20 november

Gepubliceerd op:

De vrijwilligersfeestavond waarbij vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje gezet worden is dit jaar op woensdag 20 november. Ook dit jaar zal deze weer plaats vinden op de locatie hotel-restaurant In de Stallen aan het Oostereinde in Winschoten.

Belangrijkste van de avond is natuurlijk, wie wordt de vrijwilliger, jonge vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019. De avond wordt geopend om 19.30 uur door wethouder Laura Broekhuizen.

De organisatie van de Vrijwilligersfeestavond is er weer in geslaagd om prima artiesten te boeken voor de vrijwilligersfeestavond 2019. Het wordt echt een gezellige avond die je zeker niet mag missen. De optredende artiesten zijn:

De Rio’s – Echte sfeermakers bekend van eerdere vrijwilligersfeestavonden.

2XY – Dit moet je horen, spelen alle soorten muziek
Erwin de Vries - Wie kent hem niet, uitstekende zanger en bekend van Radio en TV
Wees er op tijd bij om je aan te melden, want vol is vol.

Aanmelden vrijwilligersfeest
Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer