Terug naar Nieuws

Programma Vrijwilligersfeestavond op 20 november

Gepubliceerd op:

De vrijwilligersfeestavond waarbij vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje gezet worden is dit jaar op woensdag 20 november. Ook dit jaar zal deze weer plaats vinden op de locatie hotel-restaurant In de Stallen aan het Oostereinde in Winschoten.

Belangrijkste van de avond is natuurlijk, wie wordt de vrijwilliger, jonge vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019. De avond wordt geopend om 19.30 uur door wethouder Laura Broekhuizen.

De organisatie van de Vrijwilligersfeestavond is er weer in geslaagd om prima artiesten te boeken voor de vrijwilligersfeestavond 2019. Het wordt echt een gezellige avond die je zeker niet mag missen. De optredende artiesten zijn:

De Rio’s – Echte sfeermakers bekend van eerdere vrijwilligersfeestavonden.

2XY – Dit moet je horen, spelen alle soorten muziek
Erwin de Vries - Wie kent hem niet, uitstekende zanger en bekend van Radio en TV
Wees er op tijd bij om je aan te melden, want vol is vol.

Aanmelden vrijwilligersfeest
Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833

01-07-2020

Gezocht: leden voor de cliëntenraad

De cliëntenraad van Sociaal werk Oldambt zoekt nieuwe leden. Wil jij mee denken over de dienstverlening van Sociaal Werk Oldambt en woon je in de gemeente Oldambt? Meld je dan aan! Klik hier voor meer informatie. 
Lees meer