Terug naar Nieuws

Repair Café

Gepubliceerd op:

Nieuws van het Repair Café

In de vorige Oldambtster kon u lezen dat Sociaal Werk Oldambt bezig is met het opzetten van een Repair Café in de Boschpoort in Winschoten. We kunnen u melden dat de eerste vrijwilligers zich hebben aangemeld. Daar zijn we ontzettend blij mee. Zij willen u graag helpen!


Het Repair Café kan nog steeds vrijwilligers gebruiken! Vind jij het ook een uitdaging om elektrische apparaten, kleding of fietsen te repareren en wil je graag helpen in het Repair Café? Meld je aan bij Jenny Garst of Ria Noord. Voor contactgegevens zie hieronder.


Daarnaast zoeken we vrijwilligers die gastvrouw/gastheer tijdens de openingsuren willen zijn. Vind je het leuk om mensen wegwijs te maken in het Repair Café en koffie/thee te schenken, dan zoeken wij jou!


Een Repair Café kan niet zonder financiële ondersteuning. We hebben van dhr. B.J. van Dinter, Vandinter Semo BV uit Scheemda een donatie van 1000 euro ontvangen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Hiermee kunnen we materialen aanschaffen die nodig zijn voor de reparaties in het Repair Café.


We kunnen vanwege de huidige Coronamaatregelen helaas nog geen eerste openingsdag plannen, maar we houden u de komende tijd via de pagina van Sociaal Werk Oldambt in de Oldambtster op de hoogte van de ontwikkelingen van het Repair Café.


Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten?! Neem dan contact op met Jenny Garst (j.garst@sociaalwerkoldambt.nl / 06 119 028 81) of Ria Noord (hgnoord@gmail.com / 06 832 171 95) Zij kunnen u meer vertellen.

 

27-07-2021

Happy Stones in het Rosarium.

Juli is activiteiten maand in het rosarium van Winschoten!Het rosarium in Winschoten staat in juli prachtig in bloei. Om zoveel mogelijk mensen van dit mooie stukje groen te laten genieten is de maand juli door Marketing Oldambt omgedoopt tot activiteitenmaand. Happy StonesIedere happy stone tovert …
Lees meer