Terug naar Nieuws

Sociaal Werk Oldambt laat keitjes zwerven.

Gepubliceerd op:

Ben jij een kei in speuren? Kijk jij altijd goed om je heen?

Misschien ben je ze al wel eens tegen gekomen, beschilderde zwerfkeien, zomaar langs de kant van de weg, op een bankje of verstopt in het gras. Door heel Nederland worden zwerfkeien versierd en verstopt. Een gevonden zwerfkei mag je meenemen en weer ergens anders achterlaten.

Sociaal Werk Oldambt heeft, met behulp van buurtbewoners, zwerfkeitjes versierd en verstopt in de gemeente Oldambt. Ben jij aan de wandel dan kun je er dus zomaar eentje tegenkomen! Heb je eentje gevonden, dan mag je hem weer een ander plekje geven of houden.

“We zouden het leuk vinden als je een gevonden zwerfkei op de foto zet en deelt op de Facebookpagina van Sociaal Werk Oldambt. De eerste enthousiaste reacties zijn al binnen gekomen op de pagina. Je kunt zelf natuurlijk ook keihard aan de slag om je eigen zwerfkei te maken en te verstoppen, we vinden het super leuk om ook al jullie eigen creaties voorbij te zien komen!”

23-12-2020

Welzijn op Recept

‘Welzijn op Recept’ kun je dit bij de apotheek halen? Nee, welzijn is goed in je vel zitten. Je kunnen ontspannen, dingen kunnen doen die je graag wilt doen. Voor de meeste mensen is dit geen probleem, maar sommigen lukt het even niet. Dan kun je terecht bij Aaltje van der Laan, welzijns…
Lees meer