Terug naar Nieuws

Sociaal Werk Oldambt laat keitjes zwerven.

Gepubliceerd op:

Ben jij een kei in speuren? Kijk jij altijd goed om je heen?

Misschien ben je ze al wel eens tegen gekomen, beschilderde zwerfkeien, zomaar langs de kant van de weg, op een bankje of verstopt in het gras. Door heel Nederland worden zwerfkeien versierd en verstopt. Een gevonden zwerfkei mag je meenemen en weer ergens anders achterlaten.

Sociaal Werk Oldambt heeft, met behulp van buurtbewoners, zwerfkeitjes versierd en verstopt in de gemeente Oldambt. Ben jij aan de wandel dan kun je er dus zomaar eentje tegenkomen! Heb je eentje gevonden, dan mag je hem weer een ander plekje geven of houden.

“We zouden het leuk vinden als je een gevonden zwerfkei op de foto zet en deelt op de Facebookpagina van Sociaal Werk Oldambt. De eerste enthousiaste reacties zijn al binnen gekomen op de pagina. Je kunt zelf natuurlijk ook keihard aan de slag om je eigen zwerfkei te maken en te verstoppen, we vinden het super leuk om ook al jullie eigen creaties voorbij te zien komen!”

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer