Terug naar Nieuws

Wie wordt de Oldambtster vrijwilliger(organisatie) van het jaar 2019?

Gepubliceerd op:
Wie wordt de Oldambtster vrijwilliger(organisatie) van het jaar 2019?

Wie wordt de vrijwilliger (organisatie) van het jaar in de gemeente Oldambt?  Die vraag wordt beantwoord op woensdag 20 november, tijdens de vrijwilligersfeestavond in Hotel- Restaurant In de Stallen aan het oostereinde in Winschoten.Wie wordt de vrijwilliger (organisatie) van het jaar in de gemeente Oldambt?  Die vraag wordt beantwoord op woensdag 20 november, tijdens de vrijwilligersfeestavond in Hotel- Restaurant In de Stallen aan het oostereinde in Winschoten.

Drie categorieën Er zijn drie categorieën waarin vrijwilligers van verenigingen, sportclubs, kerken of andere organisaties in het zonnetje worden gezet.

  • De vrijwilligersorganisatie
  • De vrijwilligers van het jaar
  • De jonge vrijwilliger van het jaar (voor jongeren tot 25 jaar)

 Aanmelden kan tot 15 oktober

U kunt tot 15 oktober aanstaande een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden via dit formulier. Ook kunt u in De Boschpoort, het gemeentehuis en de bibliotheek in Winschoten een formulier afhalen voor het aanmelden van een vrijwilliger waarvan u vindt dat hij of zij de prijs verdient. En u kunt deze ook weer afleveren op één van deze locaties.

 

Aanmelden vrijwilligersfeest

Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833

 

13-02-2020

Gezocht: vrijwilligers voor gezinsondersteuning

Wij zijn op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om als vrijwilliger in een gezin te gaan. Belangstellenden krijgen een interne training en zullen tijdens hun verblijf in het gezin volledig ondersteund worden, door mede-vrijwilligers en meerdere professionals.
Lees meer