Terug naar Nieuws

Wijkresto in 2021 weer van start

Gepubliceerd op:
Wijkresto in 2021 weer van start

 De ‘Wijkresto’ wordt gehouden in het Leger des Heils gebouw……

‘WIJKRESTO’ VAN HET LEGER DES HEILS, LENTIS EN S.W.O. GAAT IN 2021 WEER MAANDELIJKS VAN START…..

Winschoten- Het Legers des Heils, Lentis en Sociaal Werk Oldambt gaan begin volgend jaar, in 2021, weer maandelijks een ‘Wijkresto’ organiseren. Het zal in het begin, zolang de coronacrisis voortduurt, op een wat beperktere schaal plaatsvinden. Maar met goedkeuring van onder andere de Boa’s en andere controleurs moet het lukken, aldus woordvoerder van SWO Klaas Westerhof, om toch maandelijks voor zo’n 16 personen een heerlijke maaltijd te serveren. De vrijwilligers staan in elke geval in de startblokken om in het wijkrestaurant  weer aan de slag te gaan.

De ‘Wijkresto’ vindt plaats in een van de zalen van het Leger des Heils gebouw, aan de achterzijde van het Gemeentehuis, aan de Dr. D. Bosstraat 16. Het menu bestaat altijd uit drie gangen en kost slechts € 5,00. Het is op dit moment nog niet te vertellen wanneer de eerstvolgende ‘Wijkresto’ plaatsvindt, maar houd de Facebook pagina van het SWO goed in de gaten en het zal ook wel vermeld worden op de website van Sociaal Werk Oldambt www.sociaalwerkoldambt.nl . Mensen die slecht ter been zijn kunnen worden opgehaald, maar moeten dit wel even telefonisch melden: (0597) 421 833.

Frans Stegeman

 

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer