Regionale initiatieven

Boodschappen laten bezorgen

We hebben voor u op een rijtje gezet welke winkels boodschappen bezorgen in het Oldambt.

Mochten er onverhoopt voor u nog problemen zijn met betrekking tot het regelen van de boodschappen, dan kunt u iedere werkdag tussen 9.00 en 10.30 uur bellen naar (0597) 421 833.

 

Uitgifte maaltijden en inzameling levensmiddelen voor de voedselbank

Kerken en andere verschillende instanties slaan hun handen in één!

De camper van het Leger des Heils staat op verschillende plaatsen om (gratis) warme maaltijden te verstrekken voor zij die het nodig hebben en giften voor de voedselbank aan te nemen. Deze zullen wij dan afleveren bij de voedselbank.

  • Op ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด staat het Leger des Heils om 16.30 uur op de parkeerplaats van de Jumbo en om 17.30 uur op het marktplein.
  • Op ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด staan ze om 16.30 uur in de buurt bij het Vondelhuys en om 17.30 uur op de parkeerplaats bij Lidl.

U kunt opgeven wanneer u komt en waar. Het Leger des Heils zorgt dan in elk geval dat er een maaltijd voor u klaar ligt.

Opgave graag via bineke.berkenbosch@legerdesheils.nl of telefonisch bij het Leger des Heils: (0597) 416 650. U kunt de voicemail inspreken als er niet wordt opgenomen.

๐˜•๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜™๐˜๐˜๐˜” ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ.

Veur mekoar mit mekoar Westerlee

In Westerlee is er een hulplijn voor mensen uit onze dorp die tijdelijk ergens hulp bij kunnen gebruiken. Mocht je in verband met de coronacrisis tijdelijk de deur niet uit en heb je boodschappen of medicijnen nodig of vind je het fijn als we even bellen om te kletsen? Bel of mail ons! Er zijn verschillende vrijwilligers die je graag helpen.

Het telefoonnummer van de hulplijn(dorpsondersteuner)is: 06 303 115 07 en 06 114 086 50, e-mail: m.gintowt@sociaalwerkoldambt.nl

‘Veur Mekoar Mit Mekoar Westerlee' is ook bereikbaar via telefoonnummers:

06 112 632 21 (Elly Garst)

06 504 429 04 (Gea Smit)

06 370 915 95 (Sieneke de Groot)

06 224 564 64 (Tiny Kuiper)

Formulierenbrigade Humanitas Oldambt weer actief

Vanaf dinsdag 9 juni a.s. houdt de Formulierenbrigade van Humanitas Oldambt in de Klinker in Winschoten weer elke dinsdag van 11.00 uur tot 13.00 uur spreekuur. Sinds de uitbraak van het Coronavirus kon het spreekuur niet meer doorgaan. Gelukkig is het nu weer mogelijk dat de vrijwilligers van Humanitas het spreekuur houden. Wel worden er beschermingsmaatregelen genomen, zoals een plexiglasscherm in de kamer van het spreekuur en wordt er 1,5 meter afstand gehouden, zijn er ontsmettingsdoekjes en is er desinfecterend handgel aanwezig. Iedereen die moeite heeft met het aanvragen van toeslagen, vergunningen, uitkeringen of problemen heeft met post van instanties kan op het spreekuur terecht. Een afspraak maken is niet nodig! Wel kan het voorkomen dat men even moet wachten, omdat er meerdere bezoekers tegelijk op het spreekuur aanwezig zijn. De formulierenbrigade is een samenwerking van Biblionet Oldambt, de Klinker en Humanitas Oldambt.     

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!