Vrijwilligers

In de gemeente Oldambt dragen veel vrijwilligers hun steentje bij. Ben jij ook vrijwilliger en heb je behoefte aan advies en ondersteuning? Of ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan of klus? Dan kun je terecht bij Sociaal Werk Oldambt. Wij werken nauw samen met vrijwilligersorganisaties in Groningen. Samen met deze organisaties zijn wij het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers in de gemeente Oldambt.

Ondersteuning

Ons doel is om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en met elkaar in contact te laten komen. We luisteren naar ervaringen van vrijwilligers en organisaties, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten en cursussen.

VIP! Oldambt

Op de website van VIP! Oldambt vind je een overzicht van beschikbare vrijwilligers en alle vacatures voor vrijwilligers. Je kunt je hier aanmelden als organisatie of je inschrijven als vrijwilliger. Je kunt als vrijwilliger reageren op vacatures en als organisatie reageren op beschikbare vrijwilligers. Heb je behoefte aan adviesgesprek? Dan kun je terecht bij de Boschpoort in Winschoten. Zo helpen we jou om de juiste vrijwilliger vinden of vrijwilligerswerk te vinden dat goed bij je past.

Contact

 Agenda

Repaircafé Finsterwolde 2024
Volgende week maandag
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!