Vrijwilligers

In de gemeente Oldambt dragen veel vrijwilligers hun steentje bij. Ben jij ook vrijwilliger en heb je behoefte aan advies en ondersteuning? Of ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan of klus? Dan kun je terecht bij Sociaal Werk Oldambt. Wij werken nauw samen met vrijwilligersorganisaties in Groningen. Samen met deze organisaties zijn wij het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers in de gemeente Oldambt.

Ondersteuning

Ons doel is om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en met elkaar in contact te laten komen. We luisteren naar ervaringen van vrijwilligers en organisaties, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten en cursussen.

Vrijwilligersvacaturebank

De vrijwilligersvacaturebank is aangesloten bij de provinciale site www.vrijwilligersgroningen.nl. Hier kun je alle vacatures voor vrijwilligers terugvinden. Je kunt je hier aanmelden als organisatie of je inschrijven als vrijwilliger. Je kunt als vrijwilliger rechtstreeks reageren op vacatures, maar voor wie behoefte heeft aan adviesgesprek kun je terecht bij de Boschpoort in Winschoten. Zo helpen we jou om vrijwilligerswerk te vinden dat goed bij je past.

Contact

 Agenda

Jonge moedergroep
11 november 2021
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!