Woon-Leer-Werk traject

Is jouw thuissituatie geëscaleerd en wil je op eigen benen staan, maar weet je ook dat je dit nog niet alleen kunt? Dan biedt Sociaal Werk Oldambt een apart begeleidingstraject. Niet alleen zelfstandig wonen, maar ook werken of leren staan hierbij centraal.

Hoe helpen wij jou?

Samen met Acantus, Lentis en de gemeente Oldambt werken we aan een traject om jongeren tussen de 18 en 27 jaar te begeleiden naar volwassenheid, waarbij jij als jongere uiteindelijk zelfstandig gaat wonen. Sociaal Werk Oldambt verhuurt een woning aan jou en als dit goed gaat wordt na één jaar het huurcontract van de woning op jouw naam overgezet. Samen met een trajectbegeleider wordt er voor jou een plan van aanpak opgesteld en werk je aan de doelstellingen uit dit plan van aanpak.

Het woon-leer-werk traject is ook geschikt voor de groep die uitstroomt na een 'Beschermd wonen traject' en de stap naar zelfstandigheid nog een brug te ver is.

Alles over het Woon-Leer-Werk traject kun je lezen in onderstaande folder. 

 

06-04-2021 

Op dit moment zijn alle trajecten vol en werken we met een wachtlijst. Wilt u meer informatie over het WLW-traject kunt u contact opnemen via het contactformulier. 

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!