Terug naar Nieuws

VOLGEBOEKT! Abseilen voor 23 jaar en ouder

Gepubliceerd op:
VOLGEBOEKT! Abseilen voor 23 jaar en ouder

UPDATE 27-09-2021: DE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT.

Zaterdag 9 oktober is d’Olle Witte in Winschoten weer de plek voor durfals en adrenaline junkies.

Enige weken geleden was er vanuit Sociaal Werk Oldambt (SWO) voor jongeren een abseilevenement vanaf de Winschoter toren. Een spannende belevenis waar veel belangstelling voor was.

Naar aanleiding hiervan kwamen er reacties binnen bij Sociaal Werk Oldambt of “oudere” mensen ook deel mochten nemen aan de activiteit? We hebben deze mensen benaderd en gevraagd wat hun idee was, samen hebben wij de abseilactiviteit nog een keer opgezet, maar nu voor 23 jaar en ouder.

Zaterdag 9 oktober is de dag dat iedereen vanaf 23 jaar onder professionele begeleiding kan abseilen van de Winschoter toren. Durf jij deze uitdaging aan?

Deelname kost 2 euro.
Aanmelden kan bij Ate Zijlstra via Whatsapp: 06 119 206 77 of via de mail: a.zijlstra@sociaalwerkoldambt.nl 
Na aanmelding krijg je een tijdslot (tussen 10:00 en 17:00 uur)

Wilt u meer informatie over dit evenement, dan kunt u contact opnemen met Annie Alberts via (0597) 421 833 of a.alberts@sociaalwerkoldambt.nl.
.

14-04-2022

Vingers in je oren en de Kikkergroep

Kinderen die ruzie tussen hun oudersmeemaken, kunnen daar last van hebben. Ze snappen niet wat er aan de hand is en voelen zich vaak verantwoordelijk, terwijl ze dat nietzijn. Ouders hebben niet altijd door wat een kind meekrijgt van zo'n ruzie en welk effect dat heeft op een kind.
Lees meer