Terug naar Nieuws

BalkonBingo in Midwolda

Gepubliceerd op:

 Afgelopen vrijdag waren we bij de Woldstede in Midwolda en daar kwam ter sprake dat de Bingo gemist werd. Hier hebben we creatief op ingehaakt door maandagmiddag een “BalkonBingo” te organiseren.

Dagwinkel Midwolda zorgde voor een leuk prijzenpakket.
Het was een hele gezellige middag!
Naast de vraag of het SWO-BalkonBingo-team ook in te huren was na de crisis werd er ook opgemerkt dat het weer fijn was om iets in de agenda te hebben staan.

Bekijk ook

01-07-2020

Gezocht: leden voor de cliëntenraad

De cliëntenraad van Sociaal werk Oldambt zoekt nieuwe leden. Wil jij mee denken over de dienstverlening van Sociaal Werk Oldambt en woon je in de gemeente Oldambt? Meld je dan aan! Klik hier voor meer informatie. 
Lees meer
 
10-06-2020

Fietstocht 27 juni

𝗙𝗶𝗲𝘁𝘀𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗢𝗹𝗱𝗮𝗺𝗯𝘁 Doe je mee met onze fietstocht door het Oldambt op zaterdag 27 juni?!Je hebt de keuze uit 3 routes: 15, 25 of 40 kilometer en er zijn 6 opstaplocaties; Winschoten, Scheemda, Midwolda, Oostwold, Finst…
Lees meer
 
27-04-2020

VerrasTas: tas vol verrassingen voor kinderen

Sociaal Werk Oldambt en stichting Peuterwerk willen gezinnen uit het Oldambt graag een hart onder de riem steken door middel van een VerrasTas. Deze tas zit vol met kleine verrassingen voor alle lieve, dappere en sterke gezinnen van het Oldambt. "In deze bijzondere tijd wordt er veel gevraagd van g…
Lees meer