Terug naar Nieuws

Gezocht: vrijwilligers voor gezinsondersteuning

Gepubliceerd op:

Wij zijn op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om als vrijwilliger in een gezin te gaan. Belangstellenden krijgen een interne training en zullen tijdens hun verblijf in het gezin volledig ondersteund worden, door mede-vrijwilligers en meerdere professionals.

Ieder gezin maakt wel eens een periode mee waarin het niet zo goed gaat. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen, maar soms kan een luisterend oor of een helpende hand bij praktische zaken een opluchting zijn.
Sociaal Werk Oldambt biedt gezinsondersteuning door vrijwilligers.

Vrijwilligers van gezinsondersteuning zijn ervaren en kunnen een steuntje in de rug bieden.
De vrijwilligers bieden ondersteuning bij de opvoeding van kinderen tot 7 jaar, helpen je contacten te leggen met andere ouders en bieden hulp bij praktische zaken zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een peuterspeelzaal of het uitzoeken van leuke kinderboeken in de bibliotheek.

𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙚 𝙟𝙚 𝙖𝙖𝙣𝙢𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣 𝙤𝙛 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙞𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞𝙚?
Je kunt dan contact opnemen met Ina Hartjes, coördinator van Gezinsondersteuning via telefoonnummer 06 119 02 905;
Je kunt ook langskomen op De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten of een mail sturen: i.hartjes@stichtingpeuterwerk.nl

 

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer