Terug naar Nieuws

groepscursus GRIP & GLANS

Gepubliceerd op:
groepscursus GRIP & GLANS

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit!

De groepscursus GRIP & GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de ‘glansschijf’ krijgt u inzicht in de elementen die uw geluksgevoel beïnvloeden. We geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. Niets moet, maar waarom zou u zich niet laten inspireren?

De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen met levenservaring en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur. Uiteraard met een koffie- en theepauze. Na ongeveer 3 maanden is er een terugkombijeenkomst.
De groep bestaat doorgaans uit 6 tot 10 deelnemers. U ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkmap. Als tegemoetkoming voor onkosten wordt € 35,- gevraagd.

Voorafgaand aan de cursus heeft u een kennismakingsgesprek met één van de docenten, zodat u eventuele vragen kunt stellen.

De data van de eerstvolgende cursus zijn: 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober, 26 oktober en 2 november. De lestijden zijn van 9.30 – 12.00 uur.

De cursus wordt gegeven in De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.

Meer informatie of aanmelden:
GRIP & GLANS-docenten
Annie Alberts en Myrthe van der Ploeg
(0597) 421 833
a.alberts@sociaalwerkoldambt.nl
m.vanderploeg@sociaalwerkoldambt.nl

10-07-2024

Repair Café er even tussenuit

1 augustus is er geen Repair Café in de Boschpoort vanwege de zomervakantie. 
Lees meer