Terug naar Nieuws

Impacter gestart in 't Oldambt

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk Oldambt is gestart met het project Impacter. Bij Impacter zetten jongeren tussen de 12 en 27 jaar zich vrijwillig in voor een ander, ontdekken ze hun talenten, ontmoeten ze nieuwe mensen en maken onze samenleving sterker. Impacter is een project uit het Actie-programma Maatschappelijke Diensttijd.

Zodra een jongere zich heeft aangemeld en door ons gecoacht wordt, noemen wij die persoon een Impacter. Als Impacter krijg je de kans om te leren in een omgeving waar experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Dat zorgt voor meer vertrouwen in jezelf, jouw talenten en je plek in de maatschappij. Dat doe je niet alleen maar samen met ondersteuning van jongerencoach Amanda.


“Je kunt bij ons aankloppen wanneer je zoekende bent in wat je wilt in het leven, maar ook wanneer je juist wél weet wat je wilt maar geen idee hebt hoe je daar kunt komen.”

Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor de plek waar jij woont maar heb je geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is?

Jongerencoach Amanda helpt je graag op weg!

Je kan Amanda bereiken, voor al je vragen over de Impacter of om je aan te melden, door haar een DM sturen via Insta of Facebook (Impacter Oldambt) of een mail te sturen naar a.vlot@sociaalwerkoldambt.nl

 

1685697805649_400_267_1685697865.jpg

07-03-2024

Belastingdienst opent steunpunt bij de Boschpoort in Winschoten  

Winschoten, 7 maart - Inwoners uit de gemeente Oldambt kunnen vanaf vandaag met vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd bij de Boschpoort in de gemeente Oldambt. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de…
Lees meer