Terug naar Nieuws

Lancering website Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Oldambt

Gepubliceerd op:

Dinsdag 7 december is de nieuwe website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Oldambt: www.vipoldambt.nl live gegaan.

Iets betekenen voor een ander

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Oldambt is er voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Het doel van VIP! Oldambt is vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact brengen. Op de nieuwe website www.vipoldambt.nl kunnen (potentiële) vrijwilligers en organisaties terecht voor actuele vacatures.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Wethouder Gert Engelkens is blij met de nieuwe website: “Vrijwilligers zijn onmisbaar. Mensen die al vrijwilligerswerk doen, maar ook mensen die graag iets willen betekenen voor een ander, kunnen terecht op de nieuwe website van VIP! Op die website staat informatie en advies voor vrijwilligers, maar mensen kunnen er ook een passende vrijwilligersbaan vinden.”

Bereikbaarheid

VIP! Oldambt is te vinden aan het Boschplein 2, te Winschoten. VIP! Oldambt is telefonisch bereikbaar op (0597) 421 833. Mailen kan natuurlijk ook: vipoldambt@sociaalwerkoldambt.nl.  

Sociaal Werk Oldambt

VIP! Oldambt is onderdeel van Sociaal Werk Oldambt. Sociaal Werk Oldambt ondersteunt alle inwoners in Oldambt met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, leefstijl, opvoeden en opgroeien en eenzaamheid.

14-04-2022

Vingers in je oren en de Kikkergroep

Kinderen die ruzie tussen hun oudersmeemaken, kunnen daar last van hebben. Ze snappen niet wat er aan de hand is en voelen zich vaak verantwoordelijk, terwijl ze dat nietzijn. Ouders hebben niet altijd door wat een kind meekrijgt van zo'n ruzie en welk effect dat heeft op een kind.
Lees meer