Terug naar Nieuws

Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in Oldambt

Gepubliceerd op:

Bent u mantelzorger, woont u in Oldambt en zorgt u voor iemand die ook in Oldambt woont? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor het mantelzorgcompliment van de gemeente Oldambt! Het mantelzorgcompliment is een jaarlijkse waardering van de gemeente voor mantelzorgers en kan t/m aanstaande maandag (31 oktober) worden aangevraagd via www.gemeente-oldambt.nl/mantelzorg. Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Sociaal Werk Oldambt hebben hierover een brief ontvangen.

Uitreiken mantelzorgcompliment

Op 10 november, de dag van de mantelzorg, wordt het mantelzorgcompliment op een tweetal locaties in Oldambt op feestelijke wijze uitgereikt. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u bij Sociaal Werk Oldambt in de Boschpoort in Winschoten terecht en ’s middags tussen 13.30 en 16.00 uur bij Partycentrum Finnewold in Finsterwolde. Op beide locaties is er de mogelijkheid tot het spelen van spelletjes onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers.

Afhalen mantelzorgcompliment

Mocht u op 10 november niet in de gelegenheid zijn het mantelzorgcompliment op te halen, dan kunt u deze tot 1 december afhalen bij de balie van Sociaal Werk Oldambt in de Boschpoort in Winschoten. Lukt het niet om het aanvraagformulier online in te vullen, dan kunt u ons bellen via (0597) 48 20 00.

10-07-2024

Repair Café er even tussenuit

1 augustus is er geen Repair Café in de Boschpoort vanwege de zomervakantie. 
Lees meer