Terug naar Nieuws

Ontdek je creativiteit in ons Inloophuis!

Gepubliceerd op:
Ontdek je creativiteit in ons Inloophuis!

Op maandagmiddag 11 september opent het Inloophuis haar deuren voor een bruisende creatieve middag. Van 13.30 tot 15.30 uur staan de tafels klaar voor een gezellige bijeenkomst waar iedereen met
zijn eigen hobby welkom is. Of je nu een fervent kaartjesmaker bent, een gepassioneerde haakster, een bedreven breier, een liefhebber van mandala's kleuren of een getalenteerde tekenaar, we nodigen je uit om samen met anderen je creatieve talenten te ontdekken.

Wat maakt deze middag extra bijzonder? Het is helemaal aan jou! Je hebt de vrijheid om te doen waar je plezier in hebt. Wil je je artistieke vaardigheden delen of nieuwe technieken leren? Dan is dit de perfecte gelegenheid om je passie te tonen en geïnspireerd te raken door anderen.

Belangrijk: vergeet niet je eigen materialen mee te nemen! Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van de creatieve sessies.

Het Inloophuis staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer, waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Dus kom gezellig langs, ontmoet nieuwe mensen en beleef een middag vol plezier en creativiteit.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld van kleur, vorm en expressie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze creatieve middag op 11 september. Tot dan!

17-01-2024

Alzheimercafé

 Iedere 2e dinsdag van de maand Zorgcentrum de Blanckenborg (Eikenlaan 34, Blijham)  De inloop is vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 tot 21.00 uur. 
Lees meer