Terug naar Nieuws

SNS Bank Nieuwe sponsor vrijwilligersfeest Oldambt

Gepubliceerd op:
SNS Bank Nieuwe sponsor vrijwilligersfeest Oldambt

Op 20 november wordt voor de 9e keer de prijs voor de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van het jaar uitgereikt in ‘t Oldambt. Dit jaar wordt de prijs voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar voor het eerst gesponsord door de SNS Bank.
Sociaal Werk Oldambt, die jaarlijks het feest organiseert, is blij dat door de sponsoring van de SNS Bank de jaarlijkse traditie om deze prijs uit te reiken voortgezet kan worden.
Gert Blaauw, o.a. franchisenemer van de SNS winkel in Oldambt, geeft te kennen de sponsoring voor zijn rekening te nemen omdat de SNS Bank lokaal betrokken is en het vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt. Op deze manier wil hij heel concreet uiting geven aan de dankbaarheid voor de inzet van de vrijwilligersorganisaties in Oldambt.

Vrijwilligersfeest
Het vrijwilligersfeest, waarbij vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje worden gezet en de vrijwilligersprijzen uitgereikt, vindt plaatsop de feestlocatie In den Stallen aan Oostereinde 10 in Winschoten.

Nomineren voor de vrijwilligersprijzen kan tot 15 oktober
Tot 15 oktober aanstaande kan een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie genomineerd worden via de website www.sociaalwerkoldambt.nl (nieuws). Ook kunt u bij De Boschpoort, het gemeentehuis en de bibliotheek in Winschoten een formulier afhalen voor het nomineren van een vrijwilliger waarvan u vindt dat hij of zij de prijs verdient. En u kunt deze ook weer afleveren op één van deze locaties.

Aanmelden vrijwilligersfeest
Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833

13-02-2020

Gezocht: vrijwilligers voor gezinsondersteuning

Wij zijn op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om als vrijwilliger in een gezin te gaan. Belangstellenden krijgen een interne training en zullen tijdens hun verblijf in het gezin volledig ondersteund worden, door mede-vrijwilligers en meerdere professionals.
Lees meer