Terug naar Nieuws

Wandelingen Kuier & Keuvel voorjaar 2022

Gepubliceerd op:

Wandelen is gezond en samen wandelen is gezellig! Onder de naam "Kuier & Keuvel" organiseert Sociaal Werk Oldambt elke week een wandeling. De meeste wandelingen zijn ongeveer 4 kilometer en duren 60 tot 75 minuten. We wandelen in een rustig tempo zodat iedereen mee kan doen. Na afloop is er koffie of thee (mits verkrijgbaar). Iedereen is welkom dus aanmelden is niet nodig (tenzij anders aangegeven) en meedoen is gratis!

Let op: Wandelingen gaan alleen door als deze passen binnen de maatregelen vanuit het RIVM. Houd onze Facebook pagina daarom in de gaten!

Donderdag 27 januari om 13.00 uur start de wandeling bij De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.

Woensdag 2 februari om 13.00 uur start de wandeling bij de kinder- boerderij aan de Bovenburen 96 in Winschoten. We lopen ongeveer 4.5 kilometer, door het stadspark en over de Pieter Smitbrug.

Vrijdag 4 februari om 10.00 uur een 'wandelcoach' wandeling met als thema 'ontspannen en positief het nieuwe jaar in'. Een wandeling van 90 minuten in een mooie omgeving. Onderweg doen we een paar oefeningen om stil te staan bij het thema van vandaag. Voor deze wandeling is opgeven noodzakelijk. Dit kan per mail: j.norden@sociaalwerkoldambt.nl

Maandag 7 februari om 10.00 uur bij De Akkerschans, Bunderweg 9 in Bad Nieuweschans. Harm Arend Meijer laat ons (een deel van) de smokkelroute tussen Nederland en Duitsland zien.

Donderdag 17 februari om 13.00 uur start de wandeling bij De Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde.

Donderdag 24 februari om 13.00 uur start de wandeling bij De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.

Dinsdag 1 maart wandelen we in Nieuw Beerta. Om 13.00 uur vertrekken we bij het kerkje aan de Hoofdweg 18 in Nieuw Beerta. Loes Krüger laat ons de omgeving zien. Deze wandeling duurt iets langer, ongeveer 90 minuten (6 km).

Donderdag 10 maart om 13.00 uur start de wandeling in Nieuwolda. We verzamelen bij Het Trefpunt, Hoofdstraat 60 in Nieuwolda.

Donderdag 17 maart is het weer tijd voor een wandeling vanaf De Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde. We vertrekken om 13.00 uur.

Donderdag 24 maart begint de wandeling om 13.00 uur vanaf De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten. Loopt u mee?

Woensdag 30 maart wandelen we in Beerta. We beginnen om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij jachthaven en speeltuin 't Speulparadies aan de Bovenlanden, achter de COOP over het bruggetje.

Vrijdag 1 april om 10.00 uur een 'wandelcoach' wandeling met als thema 'ontdek je natuurtalent'. Een wandeling van 90 minuten in een mooie omgeving en onderweg doen we een paar oefeningen om stil te staan bij het thema. Voor deze wandeling is opgeven noodzakelijk. Dit kan per mail: j.norden@sociaalwerkoldambt.nl

Woensdag 6 april gaan we wandelen in Westerlee. Natuurgebied de Garst is de locatie voor deze wandeling en onze gids is Cornelis van der Poel. We starten om 10.00 uur bij rustpunt GArSTVRIJ aan de 1e Garstelaan 4 in Westerlee.

Donderdag 14 april de maandelijkse wandeling vanaf De Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde. We starten om 13.00 uur.

Donderdag 21 april de maandelijkse wandeling vanaf De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten. We beginnen om 13.00 uur.

Dinsdag 26 april om 13.00 uur begint de wandeling o.l.v. Loes Krüger bij het kerkje aan de Hoofdweg 18 in Nieuw Beerta. Deze wandeling gaat deels over onverharde paden dus zorg voor goede (wandel)schoenen.

Donderdag 5 mei zijn we te gast in Oostwold. Peter Akkerman wandelt met ons mee en laat de mooiste plekjes zien op het Ommetje van Oostwold. We beginnen om 13.00 uur bij Ons Gebouw, Goldhoorn 6 in Oostwold.

Donderdag 12 mei is de wandeling vanaf De Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde. We beginnen om 13.00 uur.

Donderdag 19 mei om 13.00 uur start de wandeling bij De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.

 

Voor de Kuier & Keuvel Wandelkalender zomer 2022 zijn wij op zoek naar nieuwe wandelingen!

Heeft u een suggestie voor een leuke wandeling of kent u een wandeling bij u in de buurt die u samen met ons zou willen lopen? Wij horen het graag!

Jenny Garst (tel. 06 11 90 28 81) j.garst@sociaalwerkoldambt.nl

Janneke Norden j.norden@sociaalwerkoldambt.nl

Marieke van Dijk m.vandijk@sociaalwerkoldambt.nl

29-11-2023

In je kracht

π—ͺ𝗢𝗹 𝗷𝗢𝗷 π—·π—Όπ˜‚π˜„ π˜‡π—²π—Ήπ—³π˜ƒπ—²π—Ώπ˜π—Ώπ—Όπ˜‚π˜„π—²π—» 𝗲𝗲𝗻 π—―π—Όπ—Όπ˜€π˜ π—΄π—²π˜ƒπ—²π—» 𝗲́𝗻 π˜π—²π—΄π—²π—Ήπ—Άπ—·π—Έ 𝗺𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲 π˜ƒπ—²π—°π—΅π˜π˜€π—½π—Όπ—Ώπ˜π—²π—» π—Όπ—»π˜π—±π—…
Lees meer