Maatschappelijk werk

Iedereen heeft weleens problemen die soms zo ingewikkeld lijken dat hulp van iemand anders gewenst is.Soms is het prettiger om problemen met een buitenstander te bespreken. Dan is het goed om te weten dat je bij maatschappelijk werk terecht kunt voor hulp en advies. Een verwijsbrief is niet nodig en de hulpverlening is gratis. De ondersteuning van de maatschappelijk werker is kortdurend.

Met verschillende vragen kan maatschappelijk werk jou op weg helpen. Wij krijgen vragen over onder andere werk, school, relaties, opvoeding, administratie, rouw en verliesproblemen en vele andere. 

In gesprek

Samen met de maatschappelijk werker ga je in gesprek en op zoek naar een oplossing. De maatschappelijk werkers hebben geheimhoudingsplicht en werken volgens de regels uit het privacyreglement.

Heb je behoefte aan meer ondersteuning dan wij kunnen bieden? Dan brengen wij jou in contact met een organisatie die je verder helpt.

Aanmelddienst

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanmelddienst is elke werkdag bereikbaar van 9.00-10.30 uur op telefoonnummer (0597) 421 833.

Contact

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!