Jongerencentrum ‘t Spoor

Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Gezellig te poolen, te chillen, te kletsen  of lekker op de bank te hangen of wil je graag nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten? Kom dan eens langs in Jongerencentrum ’t Spoor!

't Spoor 

Jongerencentrum ’t Spoor is de plek in Winschoten waar jongeren samenkomen, plezier hebben en groeien! Bij 't Spoor bieden we een veilige en inclusieve omgeving waar jongeren van alle achtergronden en interesses zich kunnen ontwikkelen.

Bij ons vind je een breed scala aan activiteiten en programma's die zijn afgestemd op jouw behoeften en interesses. Of je nu houdt van muziek, sport, kunst, dans, games of gewoon wil chillen met vrienden... Bij 't Spoor hebben we voor ieder wat wils! 

Onze ervaren en gepassioneerde jongerenwerkers staan voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. We organiseren workshops, trainingen en evenementen om je vaardigheden en talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vriendschappen te sluiten. 

We hebben een gezellige ontmoetingsruimte waar je kunt relaxen, nieuwe mensen kunt ontmoeten en creatief aan de slag kunt gaan. Of je nu wilt chillen, gamen, of je eigen kunstwerk wilt maken, 't Spoor biedt de ruimte en de middelen. 

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij jongerencentrum 't Spoor en ontdek wat we te bieden hebben. Samen creeren we een geweldige plek waar jij jezelf kunt zijn, kunt groeien en onvergetelijke ervaringen kunt opdoen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons jongerencentrum! 

Ondersteuning 

In ’t Spoor is altijd een jongerenwerker aanwezig. De jongerenwerkers kunnen je helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor je zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. De jongerenwerkers kunnen je ook doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar het jeugdmaatschappelijk werk.

jc 't Spoor Winschoten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over het jongerencentrum? Bekijk dan onze website! Ook zijn we te vinden op (bijna) alle sociale media, zoals Instagram en Facebook.

Contact

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!