Jongerencentrum ‘t Spoor

Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Gezellig te poolen, te chillen, te kletsen  of lekker op de bank te hangen of wil je graag nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten? Kom dan eens langs in Jongerencentrum ’t Spoor!

't Spoor 

Jongerencentrum ’t Spoor is de plek in Winschoten waar jongeren elkaar ontmoeten, waar ruimte is voor maatschappelijke betrokkenheid en ervaringsleren. Onder begeleiding van jongerenwerkers is er aandacht voor veilig en gezond opgroeien met de daarbij behorende thema’s en activiteiten. Jongeren kunnen hier een zinvolle tijdbesteding vinden. Daarnaast ondersteunen en begeleiden wij individuele jongeren, initiatiefgroepen en evenementen. Voorbeelden hiervan zijn: RealID (LHBT beleid), skaters en skate-event, Rozenfestival, samenwerkingen met Manna 22 en het cultuurplatform. De jongerenwerkers van Sociaal Werk Oldambt vinden het belangrijk om jongeren in hun eigen kracht te zetten. Samen met jongeren werken wij hun ideeën uit, op deze manier stimuleren wij de eigen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van hun leefomgeving.

Ondersteuning 

In ’t Spoor is altijd een jongerenwerker aanwezig. De jongerenwerkers kunnen je helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor je zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. De jongerenwerkers kunnen je ook doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar het jeugdmaatschappelijk werk.

Meer weten? 

Wil je meer weten over het jongerencentrum? Bekijk dan onze website! Ook zijn we te vinden op (bijna) alle sociale media, zoals Instagram en Facebook.

Contact

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!